Anotace: sci fi? z Wifi
St...a vidím-li Bartošovou na další titulce
napadne mě, co jí v té kebulce
vůbec ještě zbylo...
kolikrát mě zhnusení
z ,,ikon" zahltilo.
15.12.2009 20:14:00 | Zefi
..historie kolotoč
točí se a nevíš proč
Karel z módy nevyšel
i Husák ho rád uslyšel...ST!
14.12.2009 16:46:00 | Mario de Janiero
Ty vole!
Co žereš?
Kam na to chodíš?
No to je na kříž.
Nebo na podstavec?
Sochu ti vytešou?
Ne!
Radši ti duši tvou
z těla vykřešou!
A tělo kousavý
na kříži vystaví.
Promiň, ale když oslovuješ, odpovídám ... ST! jako vždy (skoro).
13.12.2009 22:02:00 | Zasr. romantik
Výborně pane - musel bych vypíchnout celou tu věc slovo po slově - st
13.12.2009 19:55:00 | rybí prdy