Svůdná noc
Anotace: dokáže mnnohé...
Obléklo slunce noční róbu
nach nebe vlilo do červánků
ospalou dlaní
hladilo stíny hrobů
s obzorem tančilo ku spánku.
V jevišti noci bledý měsíc
půvabným hvězdám líbal dlaně
milostnou píseň zazpíval jim
prostorem letíc
paprsky svými zdobil laně.
Ta noc sváděla ku hřešení
košilka lehká z pavučiny
pod ní jen samet
hebká kůže
co proměnila touhy v činy.
Přečteno 817x
Tipy 11
Poslední tipující: Nút, Psavec, hašlerka, Květka Š., Matty09, Churry
Komentáře (2)
Komentujících (2)