Vánek
Anotace: není tak o sexu jako a vášni....
I když nejsem příroda ani její pán,
chci aby ti chladivý vánek byl dán.
Tvé líbezné červené rty,
v objetí spolu já a ty...
Chci hladit tvou pusinku,
svými rty, zajínku...
Až budou úplně horké moc,
chci ti je hladit jazýčkem celou noc...
A pak na ty červené sluníčka
jemně fouknout vánek pod víčka...
Chci ti chladivý vánek dát,
mám tě miláčku moc rád...
Přečteno 461x
Tipy 1
Poslední tipující: Lachailla
Komentáře (0)