Hmmm
Svým prstem jako po mapě
poznávám taje Tvého těla.
Na ústech Tichý oceán,
na tvářích Saharu jsi měla.
Oči jak temné hlubiny
Středozemního moře
a klín Tvůj věčně hladový
je hurikán i bouře.
Svým prstem jako po mapě
hladím Tě, jako jsi to chtěla
a Ty, snad slastí, snad i poznáním
jsi tiše zaúpěla...
Přečteno 649x
Tipy 11
Poslední tipující: Lachailla, Bereniké, Psavec, hašlerka, Uhel pohledu, ewon, Tygropes, Nomad
Komentáře (2)
Komentujících (2)