duhovka
Víme to oba
že doba
..není zlá
záleží jak se podíváš
je to jak s krásou ženy
jak s hranou vázy nebroušený
jak přes duhovou kuličku
kdy hledáš dětství uličku
v ní všechny známý
a náruč mámy
bezpečnou
..ou jak mne to bolí
koukat se zpátky do pohádky
víme to ty a já
tam pod údolím
princezna a já indián
přes ostří těch váz hran
a z rán jen vlhko z jinovatky..
Okresní plátky
na stránkách pod inzercí
jsou jako herci
proměnliví
nevidí světa divy
u kávy v teplíčku
nemaj tu kuličku
v který sníh padá
...ahoj Tvůj Josef Lada.
Přečteno 352x
Tipy 22
Poslední tipující: toulavá naděje, labuť, Zasr. romantik, Květka Š., hašlerka, Špáďa, Kars, Mario de Janiero, Doradan, Psavec, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)