Nebezpečné známosti
Anotace: s vtipným podtextem.. žádné umění
Možná se spálím,
protože tebe sex láká,
ať je den nebo se už smráká
...
Já jen žárlím.
Jedna ti prý nestačí,
raději jsi v grupáči,
zatímco já vysedávám v Mekáči.
...
Hold každý z nás jinak posvačí.
Přečteno 427x
Tipy 3
Poslední tipující: Uhel pohledu, Mbonita, Květka Š.
Komentáře (0)