Anotace: zásilkovým službám
Posílám ti poštou ranní
na tvé čelo políbení
s přáním krásných svátků
zlaté eSTéčko na památku
hašlerku vánočně zabalenou
a v novém roce na shledanou.
23.12.2009 09:55:00 | hašlerka
Your task is not to seek for love,
but merely to seek and find
all the barriers within yourself
that you have built against.
Rumi
Přeji Ti hodně Lásky ...
23.12.2009 09:29:00 | Romana Šamanka Ladyloba