kněz
Z flanďáckejch hadrů
mámy švagra
na dlažbu z kvádrů
vypadla viagra
z kapsy pravý
a teď se kutálí
před oltář jejich bohů
nač sílit třetí nohu
když drží celibát?
a káže vodu
víno chlastá
a má i slušnej plat
až z pošty Vatikánu
do jeho chřtánu
hostie padají
a nikde po kraji
od domu k brance
většího kance není
a je to pravda
že je to lotr
vím to vod bratrance
vždyť je to jeho fotr.
Přečteno 568x
Tipy 22
Poslední tipující: pamp_elka, Špáďa, Robert Thomas, Zefi, poustevník Jirka, labuť, Květka Š., Zpátky, Romana Šamanka Ladyloba, hašlerka, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)