návraty
Anotace: lovcům a hledačům..
Lovil jsem měsíc
z mořské hladiny
o noci slunovratu
bez map já hledal
cesty a pěšiny
a snil jsem o návratu
o řekách co dvakrát nevstoupíš
o krajích rodných
o štěstí co zlatem nekoupíš
a den po dni
se vzdalují
ti co jsi miloval
ti co tě milují
to co jsi maloval
na plátna pod tůjí
v zahradách rodných domů
jak listí starých stromů
je větrem scizený
tak trochu šílený
ten kvap se zdá
když padnu
..už se nezvedám.
Přečteno 369x
Tipy 29
Poslední tipující: Špáďa, Bíša, Flamy, Holis, Psavec, Mario de Janiero, Mbonita, labuť, Kars, Květka Š., ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)