Anotace: virům,výrům,lásce a netopýrům
Já čekám zas kdy do duše
mi nová láska přikluše
brány mám otevřený
však nikde žádný ženy
jen Čenda odnaproti
co se tak hrozně potí
poslal mi psaníčko
a na něm srdíčko
růžovou rtěnkou malovaný...
ST!
29.12.2009 21:17:00 | Mario de Janiero