Anotace: převlekům
Podprsenky z Jemenu
vyškrtali ti z menu
palubního prádla.
Airbus dneska odpálit
dokáže i holá řiť...
(Dej Semtex do žrádla.)
01.01.2010 22:27:00 | Špáďa
I já mám různá jména
Ríša i Filoména
za kilo a dva sendviče
předvádím tělo u tyče...
ST!
29.12.2009 21:07:00 | Mario de Janiero
Milá, krásná Čeňku
mám zánovní podprsenku
dám ti na ní slevu
chlapi v prádle žeru :o))
ST!
28.12.2009 20:32:00 | hašlerka
Už tě živě vidím, Čeňku,
jak si patláš na hubu rtěnku,
a podprsenku na pupku,
z toho jeden má i depku,
nespraví to ani silon.
Představa hrůzná, dílko pěkné! :-))
28.12.2009 10:21:00 | Zasr. romantik