usmíření
jak po boji mrtvá těla
ležíme jeden na druhém
a posloucháme, kdo víc dejchá
komu ještě tluče srdce
obnaženi
nohy svázané do svých zástav
bílých prostěradel
potrhaných
touhou
tiše ležíme
beze smrti bez života
lehcí
tak lehcí
a přece s tak těžkými víčky
pot utíká z našich ran
sákne do peří okradených hus
z tvých prsou zvoní hrana
a z klína voní odpuštění
Přečteno 587x
Tipy 10
Poslední tipující: Jiří I.Zahradník, susana načeva, oběžnice, PANGÁSIUS, Churry, ziriant
Komentáře (5)
Komentujících (5)