Jsme to my
Jsem to já, mé srdce skáče,
jsi to ty, tvá duše pláče.
Jsme to my a láska naše,
velká touha hříchy páše.
Pláčeš, že už nejsi panna,
to snad není velká rána.
Dojít k tomu jednou musí,
tohle každá dívka zkusí.
Raduji se, žes mi dala,
má něha tě udolala.
Nemůžeš být pořád svatá,
teď jsi láskou se mnou spjatá.
Že nám sex teď milá chutná,
nemusíš být proto smutná.
Však my hříchy vyrovnáme,
až prstýnky sobě dáme.
Přečteno 795x
Tipy 49
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Rikitan, PPetrushka, Matty09, zenge, Lorraine, Špáďa, Markulka, Ammazonic, NikitaNikaT., ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)