Lhasa
Jsem zvyklej na standardy
dvojhlavý karty
piju rum Pražské gardy
a kouřím tvrdý Sparty
při mrdu negymnastím
a neřvu u výstřiku
pátek co pátek
v knajpě se zmastím
u stolu s bratry v triku
mám mysl pokřivenou
to z těch let totality
řepu si barvím Henou
jsem syn tý doby sytý
mládí mi Labem pluje
v rezavých remorkérech
duní a rezonuje
a v křivých charakterech
chechtá se na lase
...jdu bosej po Lhase
s kebulí lysou
mám v klidu lofase
a přátalé mý jsou
děsně pozitivní
rozdíly třídní
jsou tady roztříštěny
do prachu cest
a moje hadry lněný
mi dávaj zapomenout
na bolest.....
Přečteno 456x
Tipy 32
Poslední tipující: Holis, Špáďa, labuť, harmony, Psavec, Bíša, pamp_elka, Jeronym., Myrja, ziriant, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)