Anotace: básním
I já při tom psaní
často myslím na ní
za soumraku
za svítání
u zpovědi
při pokání
za to stání
ona stojí
svrbění se lépe hojí..
ST!
04.01.2010 22:51:00 | Mario de Janiero
Jo vydej -- :) nějak se mně nechce podlejzavě rozebírat proč, ale -- :) no kdo se má tady těma obrazovkama brodit???? knihu lze vzít též do batohu či do postele .........Jinak no už asi nebudu furt a zpětně solit hromady supertipů a pochval, ohlašuju, že si teda ledasco zkopíruju, protože --- DOBRÝ! ......mimo jiné, člověk se u toho opět začne těšit ze světa stylem, který mi naposledy způsobovaly některý věci v dětství a hmm adolescenci -- :) je to schopný mírně vzkřísit podbytost dobrodruha. což je fajn.
04.01.2010 18:02:00 | pamp_elka
..nejsem nemám rád soubory,šiky a úbory
ale až mně budou chybět prachy tak asi něco vydám:)
04.01.2010 17:28:00 | zenge