rýmy 4
MLÍKO
Šel Špagetka se Štaflíkem
u regálu mezi mlíkem
stalo se to okamžikem
říkala to paní Lída
celá z mlíka pyramida
skácela se k zemi
do uličky mezi džemy
ještě horko je mi
a to jsem jen v tričku
ty postavy z večerníčku
ten karambol přežily
uvidíte za chvíli...
v .18:45
PRÁZDNINOVÁ (nekecám)
Náš ostrov pustý bez rodičů
bez táty,mámy jenom sami
bez mobilů a od škol klíčů
nahatý lezem pro banány
a z vrchů palem
dnes jsem králem
vyhlížím lodí stěžně
a běžně lovím pod korálem
pro holky perly bílý
chytám je síťkou na motýli
za skálou mezi žraloky
těžko by mi to uvěřili
tam u pirátský zátoky.
Poplágry
Půl tuby vytlač v přímce
sámo že kanagomu
pak vem tu krabku v skříňce
a seřaď zvuky hromů
v podobě poplágrů
hrnky na kuch.lince
radostí poposkočí
když sirkou zručně škrtneš
musíš si chránit oči
pak padni do zálehu
nohama k výbuchu
staneš se přítel žehu
partyzán bez sluchu..
Přečteno 502x
Tipy 31
Poslední tipující: Holis, Mbonita, Špáďa, Psavec, Flamy, Zpátky, Bíša, hašlerka, Mario de Janiero, labuť, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)