kaktus
Jak kaktus když ho oholí
.....usychám
do krámu chodím o holi
už ani nepíchám
za oknem civím z parapetů
a jména kolem už všem pletu
to jaro se zas blíží k létu
a listy zrajou pod vínem
trumpetou čenčlou za babetu
žaluju všechno kolem světu
a smrdím trochu podzimem
Jak kaktus hniju přelitý
po hrdlo mokem žití
když do očí mi zasvítí
paprsek reality
za dávnem dávno skrytý
vyprávím dětem mýty
Jak kaktus kdysi botanika
opuštěn někde v poušti
o nocích tajně do dlaně
já denodenně vzlykám
to ten tok času co mně zkouší....
Přečteno 447x
Tipy 32
Poslední tipující: Bíša, Špáďa, Mario de Janiero, labuť, Psavec, Zefi, Mbonita, Holis, hašlerka, Myrja, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)