rýmy 5
Anotace: hlavně né dětem....
Sanitka
Chtěl bych bejt sanitka
a nebo pohřebák
aby mi to tam strkali zezadů
a já jak vlak
jen dělal hůůů.
Onan
Onanuju když je noc
ona ne má toho moc
jenom spí ó běda
a mně nikdy nedá
říká mi jen dneska ne
zhasni a spi Olane
teď už vlastně Onane
Zásilkovej obchod
V katalozích zásilkovejch
to je zase přehlídka
co je tu dnes věcí novejch
prohlížím si honítka
a pro dámy ohony
všech barev,tipů,velikostí
z pryže,mejdla,sloních kostí
kroužky,důtky,pouta,gely
piersing,kérky na prdeli
jo to by nám záviděli
kdyby tohle uviděli
naši prarodiče
čím vším se dnes zdobí piče
cingrlátka ,láska v pryži
nešukaj a jen se hryží
takhle to prej dneska letí
ale vole kde sou děti?
Přečteno 649x
Tipy 26
Poslední tipující: pamp_elka, Bíša, Špáďa, Mario de Janiero, susana načeva, Úsměv sedmnáctky, labuť, Psavec, Mbonita, Holis, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)