Anotace: nepotřebným
Včera jsem měl ten samej pocit, do rána jsem se z něho vyspal. Běž taky spat :-)
08.01.2010 15:07:00 | René Vulkán
kol smeťáku bloumá lovec
hledá kovy, sbírá flašky
má jich plnou igelitku,
povadlou odkopl kytku,
sníh se lepí na podrážky
našel boty, bezdomovec
***
Jiří senior
08.01.2010 07:18:00 | j.c.
Vyrostl jsem na smeťáku
byl to ostrov pokladů
popel z mrtvol, haldy braku
nad tím hejna ovádů
starý krámy, lesklý plíšky
zvedaly mi náladu
ze sběrny jsem nosil knížky
dneska už je nekradu...
ST!
07.01.2010 18:43:00 | Mario de Janiero