za rákosím
Co se děje za rákosím
večer,nocí,zrána?
řeknu vám to klidně prosím...
jsem kačena ukecaná
od vašeho rybníka
podvečerem Toníka
viděla jsem pytlačit
i jak ho ruce zábly
nad tím zářil luny svit
skřehotaly žáby
potom v noci nad hladinou
tančily tam víly
hejkal seděl s omladinou
pili z láhve bílý
pomlouvali vodníka
ze dna mého rybníka
že se válí naříká
na dušičky nečíhá
čeká důchod...klasika
tak jen odpočívá.
Přečteno 443x
Tipy 30
Poslední tipující: Michelll, Churry, Flamy, BArBArKO, Špáďa, Bíša, Holis, labuť, Zpátky, Psavec, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)