MILUJ MĚ NĚŽNĚ
Anotace: VZPOMÍNKA K NAROZENÍ STÁLE OBLÍBENÉHO... Víte o koho jde?
Miluj mě něžně, miluj mě sladce
Nikdy mě nenech jít
Naplnila jsi můj život
A já Tě tak miluji
Miluj mě něžně, miluj mě věrně
Naplň všechny mé sny
Můj drahoušku, jak já Tě miluji
A vždycky budu
Miluj mě něžně, miluj mě dlouho,
Přijmi mě do svého srdce.
Protože tam já patřím.
A nikdo nás nerozdělí
Miluj mě něžně, miluj mě věrně
Naplň všechny mé sny
Můj drahoušku, jak já Tě miluji
A vždycky budu
Miluj mě něžně, miluj mě upřímně,
Řekni mi, že jsem Tvůj.
Já budu Tvůj po všechna léta.
Dokud čas nevyprší.
Miluj mě něžně, miluj mě věrně
Naplň všechny mé sny
Můj drahoušku, jak já Tě miluji
A vždycky budu
Až mé sny dojdou konečně naplnění,
Miláčku, jedno vím:
Štěstí Tě bude následovat
Kamkoliv půjdeš
Miluj mě něžně, miluj mě věrně
Naplň všechny mé sny
Můj drahoušku, jak já Tě miluji
A vždycky budu
Přečteno 1058x
Tipy 5
Poslední tipující: Kyška, Moniska, Bíša, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (3)
Komentujících (3)