Anotace: žárlivosti
Jsem již dosti stár
a žárlivosti žár
mi v žárovišti kostí
doutná bez starostí...
ST!
10.01.2010 18:08:00 | Mario de Janiero
Žárlivost je nejméně vhodná
forma boje s konkurencí
jdu životními propletenci
miluji, hořím, planu
a sbírám kůže leguánů.
ST!!
10.01.2010 10:27:00 | hašlerka
žárlivost je jak leguán,
jen kouše a líně koulí oči,
sám v sobě leží zaprodán
a nikdy nevíš, kdy po tobě skočí...
10.01.2010 09:42:00 | nejsembásník