svině z kina
Před půl rokem přišli z kina
ke mě na návštěvu
pan rak..paní rakovina
nebylo mi do úsměvu
cožpak rak,ten zmizel pak
oděn do gala
vona tady zůstala
teď si říkám ruce v klíně
že ta svině večer v kině
s rakem radši neusnuli
jenom bulim,polštář tulim
lysinu mám na kebuli
doktor v brýlých
v těžkejch chvílích
řka hochu buď trpělivý
slzy mý i slzy Ivy
skrápí ptačí perspektívy
..Mívám sny jak mezi pivy
tam na letní terase
poznal jsem ji po hlase
její gesta,úsměv ze sta
a když bože pohla se
její vnady strhly
na mne vodopády
lásky,chtíče,citů
pak jsem ji vzal z kina k bytu......
Přečteno 405x
Tipy 29
Poslední tipující: Zasr. romantik, susana načeva, Špáďa, Bíša, Květka Š., Zpátky, Flamy, Holis, sveřep, Mbonita, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)