Anotace: Stará naivka forever.
Na rukávech, nohavicích
Vrstvy bláta
Zvyky, city - pravidla
Mu nejsou svatá
Zdálo se - jen na chvíli -
Že pravdu měla jsem
Jenže můj milý kamarád
Se prostě jen rád ohání ocasem
Na mých koutcích a na mých rtech
Lpí chuť - známá a hned zas jiná
Zatímco on - gauner i přítel -
Sní si a spí... či jen tak dřímá...?
Nestojí za to řadit se do fronty
Zase a znova prožívat ty křeče
Sestřičkám, barmankám, diskantkám - jiným se
Do lůna zaboří, po stehně steče