Zhasínám světlo...
Anotace: pokračování ... všem krásný den přeji a ať se vaše těla hřejí ... s láskou, v lásce, touze, vášni ...
Zhasnuté světlo a
svíčka stále plápolá,
touha a chtíč
si nás k sobě zavolá.
Líbáš nyní od kotníků,
propínám se celá,
rozhořena, rozprouděná,
říkám ti slůvka smělá.
Polibky zasypáváš mě,
jdeš od stehen výš a výš,
svírám tvé ruce pevně,
vem si mě rychle již.
Krouživé pohyby a polibky
na roztouženou mušličku,
cítím tvoji perlu tvrdou,
orgasmus se blíží za chviličku.
Perla tvá v mušličce splyne,
tvrdě do ni naráží
a v něžném objetí
z úst slastné vzdechy vyráží.
---2. díl---
Přečteno 873x
Tipy 10
Poslední tipující: PPetrushka, al-pacino, Oťas, Pythonissa__, malá slečna, bobi bobie, WAYWARD
Komentáře (0)