Poprvé a naposledy
Anotace: on ví....snad aspoň tuší
Prolom ty ledy,ať cítím tu vášeň
Vymeň můj život za jiný
Aspoň ten pocit,Ty víš,že nejsi jediný
Toužím po Tvém doteku
Tak jak touží dravá zvěř....
Potřebuju Tvoje tělo
Ten pohled už mě zabíjí
duší mou to proletělo
Prolom už prosím ty ledy
Bude to poprvé
Naposledy....
Přečteno 689x
Tipy 19
Poslední tipující: casla, hatlapatla, Any 4, jiljovský, Lissa, Holis, Pythonissa__, Kirsten, pennywise, Actafool, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)