had a kohout
Plakal had
než šel spát
že má hlad
paní zmije
hrnec myje
mokrou trávou
kroutí hlavou
mám to ale nenasyty
snědli z myši čtyři kýty
a ještě mě tu hlady syčí
odplazila se do mlíčí
na lov sousta do snídaně
..V tom zašuměla nebem křídla
v hadím těle krev hned stydla
přiletělo káně
z nedaleké pláně
v zobáku si mládě nese
že káňata pláčou hlady
že jsem byla zrovna tady
paní zmije nezlobte se
ale tak to chodí v lese
Kohout
Kokodák,kokodák
při svitu měsíce
kdáká stará slepice
kohouta prý trefil šlak
když v noci mlsal ústřice
kokodák,kokodák
chce zachránit ho neví jak
marná snaha dámo v peří
stejně zítra na večeři
v sobotu i v neděli
vlci si ho rozdělí.
Přečteno 387x
Tipy 21
Poslední tipující: Zefi, Zpátky, Mario de Janiero, Flamy, Bíša, Psavec, Mbonita, BArBArKO, Kubino 2, Holis, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)