Anotace: zdvořilosti
Čím to živíš, že je to stále tak svěže zelené a plodné? (Tu inspiraci k tvorbě, tedy myslím...)
17.01.2010 00:12:00 | Špáďa
Ten most má krásná jména
na každém břehu žena
svůdná a bezejmenná
každá z nich je kost
co maže minulost
konstrukcí srdce šplhá
a chceš-li, budu
nad mostem tvým duha.
Nádherné, nádherné..ST!
16.01.2010 11:01:00 | hašlerka