Anotace: Horám Kavčím
Já deru peří
venku sněží
všude bílo
v duši milo
žádná televize
skvělé vize
barevné
i černobílé
přeji tobě
hezké chvíle
ST!
17.01.2010 20:04:00 | hašlerka
Co jsme kdysi mohli vidět pouze černobíle
to nám nyní elita pouští v plné síle
a do toho reklamu hlučně neposednou
když si koupíš nový prášek-barvy nevyblednou..
ST!
17.01.2010 19:32:00 | Mario de Janiero