Plody
Zní to jako pohádka
z tisíce a jedné noci,
mé tělo je zahrádka
a Ty toužíš po ovoci.
Čekám Tvoje útoky,
Ty však něžně hladíš vlasy,
nevšímáš si zátoky,
polibek na vlhké řasy.
Slyším jenom tichý hlas,
krouží jazyk po mých rtech,
rozlévá se horká slast,
stěží chytám druhý dech.
Tělem běží malé blesky,
špičkou prstu rozkoš probíjí,
vezmi si mé plody všecky,
šťáva bude malou prémií.
Přečteno 602x
Tipy 47
Poslední tipující: Labanda, Žqáry, hašlerka, susana načeva, CRASH, Kapka, modrá..., Sýkorka07, Tanzania, vodnař, ...
Komentáře (13)
Komentujících (13)