Vášnivá
V krabici, rozeslána do všech stran,
smotána lanem stále doutnám.
Jsem ztracená zapomenutá pouta touhy.
Obracím vlastní tmou a přemýšlím,
nikdy jsem nebyla tak spálená.
A nikdy jsem nebyla tak daleko od sebe.
Odlepím ze rtů pásku a pouštím ten chtíč,
dobrat se k místům zakázaným.
Nestačí mi, podpálit samu sebe
musím sežehnout i tebe.
Přečteno 848x
Tipy 6
Poslední tipující: Psavec, Bíša, Květka Š., labuť, Elisha
Komentáře (1)
Komentujících (1)