svišti
V Konopišti na dětským hřišti
něco piští
tam pro dny příští
si postavili hnízdo svišti
stěhujou se z Ševětína
kde prý na ně byla zima
když bydleli v brambořišti
Večer pan svišť se svišťovou
když sviščata dají spát
krokem svižným Konopištěm
jdou se korzovat
korzují tam u sídliště
kde je samé mraveniště
tu a tam i nora liščí
pan svišť přísným okem sviště
zkoumá město Konopiště
a nástrahy příští.
Přečteno 493x
Tipy 23
Poslední tipující: Flamy, Špáďa, ziriant, Mbonita, Psavec, Holis, hašlerka, Zpátky, Paulín, Mario de Janiero, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)