vyňatý
Nedaleko Bzence
víly vily věnce
pak s večerním soumrakem
když přišel čas klekánic
vyli vlci na měsíc
v kraji s ozvěnou nocí studenou
pak jsem viděl nad mlýnem
na obloze blesky
slyšel hrom jak hřmí a hřmí
u cyklistický stezky
brzy déšť a kroupy
skropí pole,louky
v sýpkách plných mouky
jsou teď myši ukrytý
a slimáci hlemýžďům
závidějí ulity.
Přečteno 496x
Tipy 20
Poslední tipující: Mario de Janiero, labuť, Michelll, Špáďa, Zefi, ziriant, Psavec, Bíša, Květka Š., Zpátky, ...
Komentáře (6)
Komentujících (4)