draci

draci

Anotace: dětem

V podvečeru říjnovým
zamotaný v drátech draci
kde že to je nepovím
našli by se tací
co by pro ně chtěli lézt

Ve větru tam draci visí
dny i noci vypráví si
jak to bylo kdysi
když mohli lítat nad strání
kámošili na obloze
s mraky,sluncem v ranní mlze
s duhou,tmou a svítáním

Na honěnou ve vichřici
jako malí uličníci
hráli do klekání
hádali se o počasí
bejvali to prima časy
to vám povim páni

Pak přišel den plný smůly
větry duly z jižní strany
co se stalo vzápětí?
ve vysokým napětí
byli draci zamotaní

Na všech sloupech
od tý doby
připevněna na dvě skoby
je cedule s nápisem
..Je nebezpečné dotýkat se
drátů na zem spadlých
a draků v drátech zamotaných.
Autor zenge, 20.01.2010
Přečteno 437x
Tipy 25
Poslední tipující: Holis, Bíša, Zpátky, modrá..., Mario de Janiero, Oťas, labuť, Psavec, hašlerka, Mbonita, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Zamotat se do drátů
odkud není návratu
to je na draka...
ST!

21.01.2010 13:29:00 | Mario de Janiero

líbí

Hašlerka to přesně vystihla.

20.01.2010 23:16:00 | Psavec

líbí

je nebezpečné dotýkat se hvězd
na zem spadlých
draků zvadlých
a žen padlých

ST!

20.01.2010 21:09:00 | hašlerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel