Eindhoven
Anotace: zemím Brabantským,kurvám Holandským a trochu lásce
Když smůlou
v černých mracích pluji
a kol vídám jen štěstí chvost
tak někdy svoje boty zuji
a chodím bos jen pro radost
po štěrku ostrým tam za tújí
vnímám tu světa marnivost
Na ploskách noh mi levitují
čelenky Aboridžinců
a z kapes džínsů
účtenky z nevěstinců
mi taktně oznamují
že šlapu do kravinců
když z lásky ulamuji
jak z medu Tureckého
tímto vám oznamuji
že Máchu a Vrchlického
odkládám na dno knihoven
a místo čůz tam v Amsterdamu
najdu si práci,milou dámu
a navštívíme Eindhoven.
Přečteno 397x
Tipy 21
Poslední tipující: Flamy, Mario de Janiero, Špáďa, labuť, Psavec, Květka Š., Holis, hašlerka, Zpátky, Michelll, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)