Anotace: důvěře a Věře
důvěru v nevěru
nikomu neberu
horší je to věru
s důvěrou ve věru...
ST!
24.01.2010 19:08:00 | Mario de Janiero
I u nás v Karlíně
zvláště pak po víně
jsou pěkný holky
Češky i Romky
mulatky z Barbadosu
co nechtěj klepat kosu
mají svá tajná přání
chtějí být milovány
já se jim nedivím
trochu se přitulím
smím?
ST!!!
22.01.2010 21:58:00 | hašlerka