Jimmy
Anotace: raperskejm kravinám.
Jdi mi Jimmy
jdi mi z dílny
ty tvý kecy dávno znám
mé voči jsou okna střílny
pěsti kolem rozdávám
Hele Jimmy
z týhle zimy
jsou prej rýmy
recept z Tíny
na to mám
Tamifl a čtyři miny
bacil letí ke hvězdám
do souhvězdí kozoroha
stejně všichni vezmou roha
nezbyde tu ani noha
kdo bude vzývat boha?
Bůh vzduch
cizineckej ruch
Haitskej hlad
a spousty much
Brdskej radar
ruchy uch
v Temelíně mrtvej luh
Jdi mi Jimmy
jdi mi z dílny
tady v džungli
jsou jen silní
seriálů mnohodílných
Zvadnul,ztuh
ze zadu mám
hnědej pruh
bludnej kruh
pod vokem to
od sviňuch
Hele Jimmy
pero dři mi
mám kavalec z Osvětimi
z aukra z Číny
možná kouknem na rostliny
ubalíme brko
pak tě pudem doprovodit
spolu na nádrko.....
Přečteno 401x
Tipy 20
Poslední tipující: Holis, Mario de Janiero, Kars, Psavec, Zasr. romantik, hašlerka, Paulín, Bíša, Květka Š., Doradan, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)