Švédi
Ani tak Švédi
při nájezdech
z trezorů ve zdech
....nekradli
tak jako kradou
tihle v sjezdech
a místo tlapou
....rypadly
nabíraj z prázdných kádí
zeptej se Ládi
kdo tu s kým kamarádí
kdo komu radí
kdo za kým stojí
příjmají pod obojím
v zbroji i v kroji
snad kohokoliv
Zas příjde řečník obratný
co slova umí skládat
a podmaní si masy
naučí lid zas stoj spatný
a čelem k zemi padat
i třeba třídit rasy
..asi.
Přečteno 413x
Tipy 23
Poslední tipující: Holis, Mario de Janiero, Špáďa, Psavec, hašlerka, labuť, Bíša, ziriant, Květka Š., Zpátky, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)