z Brna žár
Žár...ozáření
vlna tlaková
v ně těla chvění
...láska je taková
Sváry a usmíření
války a příměří
slov střelba bez míření
se odráží v pancéři
Žár léty chladne
a záře pohasíná
z vln jsou jen kola na rybníce
není to slavné
ta láska líná
už sotva jak ta svíce
plápolá
zezdola toho brnění
kouzlo už opadává
vzpomínky jak jdu v Brně s ní
a kolem teče láva
už zapoměla moje hlava....
Přečteno 426x
Tipy 31
Poslední tipující: enigman, Flamy, Holis, Mario de Janiero, pamp_elka, casla, Špáďa, Psavec, hašlerka, danav, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)