Anotace: nočním rejům....
Bujná jízda zpanštělých
na hodnotách zploštělých...
Asi maj denně v poště líh |:-)
Až vyšumí z nich kocovina,
budou se ptáti, čí to vina,
že z cely vidí, kromě mříže,
jen střechy na zdech Kroměříže.
24.01.2010 22:37:00 | Špáďa
Jak ráda bych rejdila
po nocích šmejdila
Prahou i Kroměříží
kaviár na talíři
šampaňské šumivé
joj, to mě dloublo k kříži
zase nic nebude :o))
ST!
24.01.2010 10:32:00 | hašlerka