rýmy 8
Skřítek
Snad znám tě z pohádky
co četla máma před spaním
tak sto let nazpátky
vždycky se poraním
když vzpomenu si
bylo jsi dobro
dneska vzácné
pokojem rozlije se
když se zhasne
k bradě dá peřinu
pohladí dlaní
popřeje krásných snů
noci tě chrání
od slz a od vzlyků
..ten skřítek z šuplíku.
Naruby
Malý,hubený,krátkozraký
v naruby pohádce
princezny pojídají draky
a Jenda s Máňou na chatce
na perník lákaj ježibabu
Smolíček jeskyňky unáší
v noci v hradech nestraší
a místo políbení princ snědl žábu
Mařka zas Otesánka
koblížek lišku lstivou
Rumcajze dala zavřít Manka
Fantomas háže hřívou
trpaslík se sedmi Sněhurkami
hádá se s chytrým Janem
krteček s Ferdou zbyli samy
když setmělo se ránem.
Přečteno 442x
Tipy 35
Poslední tipující: labuť, Zefi, Bíša, Špáďa, Holis, Mario de Janiero, Juraj Hrom, casla, Psavec, pamp_elka, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)