fabrika
Zavřeli fabriku
kvůli krizi
loni tu vyrostla
zejtra zmizí
šlus,ende,finýto
sbalí jak šapitó
zametou piliny
kam ráčej?
do Číny
Mám fotky co fotila
moje máti
druhýho aprýla
jak potentáti
kladívkem klepali
mluvili k světa divům
zubama k objektivům
Možná se napákli
z tý strejdy louky
paklyže zahákli
teď sbíraj brouky
objímaj stromy
to voni...co my?
Montovna západu
drbe se v kštici
chytá se za bradu
a v trávě kolibříci
cvrdlikaj žertovnou
tam pod tou montovnou...
Přečteno 426x
Tipy 39
Poslední tipující: Kars, BArBArKO, Holis, Zasr. romantik, enigman, Bíša, Zpátky, Mbonita, Myrja, Psavec, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)