Šarlot
Anotace: Tak nějak zahaleno rýmy, kdo odkryje těmi svými?
Sbírka:
Vše o sexu
Kapka se roztříštila,
o ubohý život,
krví se potřísnila,
ta ubohá Šarlot.
To špatné setřel z těla,
pohltil jí vášní,
políbit ho směla,
teď vypráví to básní.
Déšť odbil dlouhou noc,
a končili vykříky tiché,
bylo to více než moc,
jako každé číslo liché.
Přečteno 512x
Tipy 6
Poslední tipující: Denael, Bíša, Lioness, vapiti
Komentáře (4)
Komentujících (3)