Bláža
Mám bažení
po tý Bláže
z Blažejova
znám ji z pláže
její nohy,snědý paže
dál zatím nic neukáže
ba že
je tu nová
žvýká pořád jenom dražé
drahým krémem se furt maže
její fotr má i stráže
kulovnici velký ráže
zakazuje,taky káže
hrstmy prachy
z oken háže
za větami taky váže
paragrafy pak i grafy
na zahradě dvě žirafy
páva taky pštrosa
klidně tady chodí bosa
v zlatě jako Maharádža
ta má Bláža
marně se jí denně táži
zdali si mne taky váží
ačkoliv jsem chud
doma okna bez vitráží
bída spí mi na zápraží
směrem na Sherwood
na chudobu vezmu prut
budu jako Robin Hood....
Přečteno 439x
Tipy 31
Poslední tipující: Bíša, Dota Slunská, TetaKazi, Holis, harmony, Romana Šamanka Ladyloba, BArBArKO, Mbonita, hašlerka, Michelll, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)