Šílení
Anotace: Chápu, že jsem na tomhle serveru dlouho ničím nepřispěla, to ale sakra není důvod vymazat moje dřívější básně, komenty, povídky apod. No nic, jsem pěkně nasraná a adminům vzkazuju: "F.o.!"
Oči se klíží
noc už se blíží
co bude ráno
nechci teď znát
Rozdat se celá
být Tvoje milá
do tmy Tě slyšet
zasténat
Být jako anděl
nebo spíš ďábel
a nirvánu v pekle
prožívat
Donuť mě klečet
kopak a křičet
do zad Ti nehty
zarývat
No tak už neváhej
tělo mi roztrhej
se hříchem musí
přijít trest
Duše je na kusy
Ty máš krev u pusy
a ruce svírají
se v pěst
Za okny svítá
já ležím zbitá
a svoji nahotu
proklínám
Šílenství uvadá
vědomí upadá
a Tvůj odchod dávno
nevnímám
Nezáleží mi na tom.
Vím, že stejně zase přijdeš.
Přečteno 570x
Tipy 6
Poslední tipující: sestra-konec, enigman, WAYWARD
Komentáře (4)
Komentujících (4)