Anotace: hrátky
Neřestný chřestýš v krajtovém spodním prádle noční ulicí bloumající...
16.04.2010 16:24:00 | zvířenka
Velmi pravdivé, dobře sis pohrála. Vážně jo. Prostě jsou někdy básně, ani ne třebas básně, ale slova, která se prostě člověku mohou líbit a nezáleží na tem, kdo je píše. Někdy si lidé více rozumí v praném projevu, jak v tem mluveném. :o)
16.02.2010 08:01:00 | NikitaNikaT.
:) pěkné... jen porád narážím na slovo neřest, v každý druhý básni -- a většinou nechápu, co se myslelo... :)
05.02.2010 10:33:00 | pamp_elka