Anotace: kráse
Nevadím když nesladím?..
a kochám se tím pozadím
tajemné noci u jezera
seděl jsem tu už včera
noc byla poněkud chladná
však stále krásná a vnadná...
ST!
28.01.2010 18:14:00 | Mario de Janiero
Jezero Laka
a stín mi připomene klín
a Šumavu a řeky její
vodáci co vodou plují
hospody a ohně zář
a její svatozář.
Načal jsi mě
v kruté zimě.
Křiknu v básni této:
Sakra! Kdy už bude léto!
27.01.2010 22:28:00 | Zasr. romantik
st
27.01.2010 21:47:00 | ROMAN LOHNERT
Noc zatančila nad mou hlavou
měsíc se skryl
a hvězdy s ním
já nestačil říct kráse
že bych pro ni
na jezero položil
svůj STín!
27.01.2010 21:32:00 | hašlerka