HOREČKA SOBOTNÍ NOCI

HOREČKA SOBOTNÍ NOCI

Anotace: Snad to nebyla Prasečí chřipka?

Dnes horečka zasáhla mě nejvíce,
jak na Tatry minule vychřice,
a já se už tolik bál,
že umře Legenda, že umře Král.
Naštěstí se tolik nestalo,
jen dvě kila sádla to odválo
a tak do sekce Úvahy,
přidal jsem kus z mojí nálady,
co vymáčkla z tý mojí palice,
tabletka na způsob Myslivce.
Autor BArBArKO, 28.01.2010
Přečteno 461x
Tipy 9
Poslední tipující: prostěholka, lucajda89, hypertenze, Hazentla
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí