Anotace: kukátkům,triadrům a zpátkohledům
Já jsem v tý době na Balkáně
procházel lesy, louky, stráně
u moří plival do vody
a užíval si pohody
jídlo, víno, zpěv i ženy
a nečekal, že přijdou změny...
první i druhá světová
červená, modrá, růžová...
ST!
30.01.2010 15:38:00 | Mario de Janiero
Na ten pohled do budoucna
vezmu si radš periskop...
Co kdyby mě jménem jsoucna
do propasti někdo skop...
29.01.2010 23:33:00 | Špáďa
Zní mi jak Krasohled
vyhlídka do minulých let
byli jsme perspektivní
a dnes tak trochu divní
když malujeme obrázky
potřísněné od Lásky.
SkvoSTné!
28.01.2010 22:27:00 | hašlerka
st
28.01.2010 18:42:00 | ROMAN LOHNERT