mistrině
Anotace: citoslovcím,chlapům,ovcím..
Dny se mi pletou
když ležím pod Ivetou
napsal bych větou
stačí však dvojhláska
..ou
ta láska
umí i samohlásky
...jí jdou
nejlépe citoslovce
hraje si na laň
co loví lovce
jsem v první stovce
sklaplých pastí
..začala ve čtrnácti
snad ve všech koutech vlasti
už zná snad všechny lásky triky
..je mistrem republiky.
Přečteno 468x
Tipy 28
Poslední tipující: Holis, Zpátky, hašlerka, Mario de Janiero, Špáďa, Bíša, jarmil, Psavec, labuť, jiljovský, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)